Lokaldebat: Støt Tullebølle Fritidspark


Lokaldebat: Støt Tullebølle Fritidspark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Kurt Clausen, Kirsebærvænget 30, 5953 Tranekær
Billede
Lokaldebat. 

I lighed med tidligere år tillader vi os hermed igen at bede om jeres støtte til vores fritidspark, for uden jeres støtte og tilskud fra fonde og lignende er det ikke muligt at drive sådan et anlæg, da vi ikke kan søge om fondsmidler til driften. Vi har været heldige at blive betænkt med 2500 kroner fra det lokale juletræslaug i Brugsen.

Parken bruges heldigvis flittigt, hvilket vi selvfølgelig er meget glade for. I denne vinter har der desværre ikke været så meget sne, at børnene har kunnet kælke på kælkebakken. Der er mange hundeejere, der dagligt bruget fritidsparken. De er rigtig flinke til at samle efterladenskaber op efter deres hunde.

I dette år vil vi afholde grundlovskomsammen i parken den 5. juni. Der bliver opstillet telt med borde og bænke. Deltagerne skal selv medbringe madkurv og drikkelse. Ønskes der grillmad, vil parken tænde grillen op klokken 18, hvor vi mødes. 

Til sankthansaften vil Fritidsparken, Tranekær Tullebølle Idrætsforening, Tullebølle Hallen, Borgerforeningen og Hallens Venner gå sammen om et arrangement. I august vil der igen blive afholdt gudstjeneste i Tullebølle Fritidspark. Til disse tre arrangementer håber vi selvfølgelig på stort fremmøde.

Der er petanque hver mandag i parken, hvor vi håber, at endnu flere vil møde op.

Vi håber, at der er rigtig mange både gamle som nye medlemmer, der vil støtte med et medlemskab til fritidsparkens drift og anlæg. Det kan ikke lade sig gøre at drive sådan et uden hjælp fra borgerne. For at vi skal gøre os håb om at få midler fra fonde, er det meget vigtigt, at parken har mange medlemmer.

Årligt kontingent for husstande er fortsat 200 kroner. Enkeltpersoner 100 kroner.

Parkens bestyrelse vil i dette år prøve noget nyt. Vi sender ikke indbetalingskort med ud, da de er meget dyre. Det har vist sig de seneste par år, at de alligevel næsten aldrig bliver brugt, da der bliver brugt bankoverførsel hjemmefra.

Kurt Clausen, Kirsebærvænget 30, 5953 Tranekær, på vegne af Tullebølle Fritidsparks bestyrelse

Lokaldebat: Støt Tullebølle Fritidspark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce