Lokaldebat: Skuffende debatniveau fra Clemmensen


Lokaldebat: Skuffende debatniveau fra Clemmensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokaldebat. 

Jeg må indrømme, at jeg blev noget overrasket og skuffet, da jeg læste Søren Clemmensens læserbrev, som svar på et tidligere indlæg fra mig. Der er ændret noget stil, siden vi i 2007 var i kommunalbestyrelsen sammen. Det er yderst fair at Søren angriber mit ønske om udvikling af slagterigrunden i Faaborg og vil noget andet. Også reelt han fremhæver at det Konservative Folkeparti historisk påstår at ville hjælpe de svageste - jeg kan dog ikke mindes Søren selv nogensinde fremsatte et forslag om flere varme hænder, så synes det klinger hult. Forslaget om at bruge FFV penge til at sætte skatten ned, med særlig gavn for de rigeste, virker kendt.

Når jeg bliver skuffet/ked af det og for debatniveauet i lokalpolitik, er det fordi Søren angriber mig på mit civile erhverv. Ja, jeg har været i posten i mange år, været stolt og glad over at være chef i en stor landsdækkende virksomhed med rigtig mange dygtige ansatte også i vores kommune, der dagligt har gjort og stadig gør en kæmpe indsats. Og ja, Post Danmark har de senere år været hårdt klemt, ikke mindst grundet en voldsom digitalisering.

Jeg mindes ikke nogensinde at Clemmensen før nu på denne måde har angrebet politikere fra andre lister på deres civile erhverv. Med bekymring synes jeg dette bekræfter min tidligere fremsatte tese, om en ny stil fra Clemmensen, som også i øjeblikket fremføres i kommunalbestyrelsen: angreb på alt og alle, desværre nu også på andet end politikken.

Og ja, der er underskud og nedskæringer i posten nu, jeg er selv som mange andre medarbejdere, blevet ramt af dem. Men da Søren nu fremhæver sin tid som direktør i Lactosan tilbage i starten af årtusindet, må jeg indskyde at Post Danmark dengang årligt sendte store overskud til staten, så helt elendige har vi alle i posten sikkert ikke været, men hvad har det med min holdning til lokalpolitik at gøre?

Lokaldebat: Skuffende debatniveau fra Clemmensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce