Lokaldebat: Sikken en oplevelse


Lokaldebat: Sikken en oplevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Merete Nyholm, Bymøllevej 10,Marstal
2 far koncert
Lokaldebat. 

Jeg føler mig som et meget heldigt menneske, som medlem af Ærøkoret at få tilbudt at være med i opførelsen af Bjergprædikenen i Marstal kirke fredag den 26. maj. Vi havde blot fået at vide, at Karsten Hermansen og en af mig ukendt "rapper" havde lavet noget noget tekst og musik, som de godt kunne bruge vores kor til....

De fleste fra koret ville gerne være med, og efter en enkelt øveaften i kirken mødte vi Kristian (UFO) Humaidan, hvor vi fik en fornemmelse af, at det ikke blot var anderledes musik, men spændende og sjovt at synge til.

Vi var noget spændte på, hvor mange der ville møde op - især efter al den festivitas, som byen havde budt på. Kirken blev propfyldt...

Efter koncerten fik vi stående ovationer, - så stor var glæden og tilfredsheden, og ikke mindst taknemmeligheden over at have været med.

Der sker mange gode ting på Ærø til trods for vores "udkantsbeliggenhed" (eller måske netop på grund af den?) Men fantastisk og dejligt er det, at vi har ærøboerne Karsten og Kristian, som kan finde sammen om at lave sådan et projekt. Jeg kan ikke lade være med at tænke på, at deres musikalske "udgangspunkter" jo må have ligget milevidt fra hinanden, og så kunne de alligevel få skabt sådan en koncert!

Tak!

Lokaldebat: Sikken en oplevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce