Lokaldebat: Kære Allan Buch


Lokaldebat: Kære Allan Buch

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokaldebat. 

Lokaldebat: Gasprojektet "Baltic Pipe" er langt fremme i EnergiNets projekt-behandling, og af avisartikler udtrykker du blandt andet, at projektet vil påvirke dit daglige virke som fisker økonomisk negativt, samt udviklingsmulighederne for Skrillinge området i øvrigt.

Jeg er helt enig i dine beskrivelser.

Som medlem af Teknisk Udvalg i Middelfart Byråd, har du på det seneste godkendt lokalplanændring fra firmaet LIP i Nørre Aaby. En ændring hvor et nyt projekt vil dominere hele Nørre Aaby by med en fabriksbygning som illustrativt er højere og cirka syv gange bredere end den højest beliggende lejlighed på Bytorv i Middelfart. En mastodont.

Med din og byrådets godkendelse af projektet, som endte med en byggehøjdetilladelse på 32 meter i stedet for 40 meter, så du delvist bort fra et samlet beskrevet ejendomsmægler-vurderet tab for de omkringliggende parcelhusejere på minimum 19 millioner kroner ved en byggehøjde ved "de 40 meter".

Du og byrådet så bort fra lokalrådets- samt cirka 70 beboeres indsigelser for overhovedet at ændre lokalplanen fra en byggehøjde på 13 meter. En mindre byggehøjde fra 40 meter til 32 meter blev ikke sendt i høring. Et kæmpe tab vil parcelhusejerne i alle tilfælde opnå, men det blev ikke revurderet af ejendomsmægler.

Ifølge LIP vil projektet ikke medføre direkte øgede ansættelser, og dersom projektet ikke blev godkendt, ville LIP ikke flytte fra Nørre Aaby. Projektet tjener således udelukkende selskabets bundlinje, hvilket jo også er fint, men det er med parcelhusejeres senere tab ved salg af ejendommene som konsekvens.

Hvad mener du om parcelhusejernes potentielle tab ved din og det øvrige byråds tilladelse til LIPs udvidelsesmulighed set i relation til dit eget beskrevne tab ved gennemførelse af gasledningsprojektet efter eksisterende plan?

Lokaldebat: Kære Allan Buch

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce