Lokaldebat: Hvor blev forklaringen af?
Af: Lennart L. Mogensen, Tordenskjoldsgade 1A , Marstal. Venstre

Lokaldebat: I et læserbrev i FAA den 4. august 2017 skriver Mads Boberg Hansen at "de to andre" beskylder De Konservative for at være et "Marstaller parti". Det erindrer jeg nu ikke at have kaldt dem, men jeg går ud fra at det er en hentydning til blandt andet Venstre.

De ting, der remses op som i indeværende valgperiode, er vedtaget ønsker de Konservative at gøre til deres fortjeneste, men mig bekendt står alle 15 i kommunalbestyrelsen bag de beslutninger og det drive der beskrives fra den kant af, har jeg svært ved at få øje på i deres daglige virke.

Jeg savner stadigvæk, at De Konservative melder ud hvorfor man forlod det tekniske valgforbund med Ærøs Fremtid og Venstre, når det nu var dem der i mere end otte måneder ville have Venstre i tale og indgå i et valgforbund.

Det tyder mere på et parti, der ikke har konsensus i baglandet og ingen styring har i organisationen, når man kan handle så uprofessionelt og klodset, for selvom spidskandidaten er afløser i Folketinget, så har det ikke afspejlet sig i deres politiske ageren, tværtimod må der stå nogen tilbage i det organisatoriske bagland med nogen rigtig lange røde ører og en spidskandidat, der agerer som en anden Picnoccio med snore der trækkes i.

Vi venter stadig på at De Konservative fortæller læserne, hvad begrundelsen var.