Lokaldebat: Har styregruppen tabt røret?


Lokaldebat: Har styregruppen tabt røret?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Graeme F Thomson, Græsvængevej 65, Marstal
Billede
Lokaldebat. 

Har styregruppen tabt røret? Ifølge de seneste udtalelser i avisen i søndags vil man hverken bekræfte eller afkræfte, at færgen bliver leveret til tiden, da partnerskabets indbyrdes aftale skal respekteres.

Ifølge gruppens hjemmeside er batterierne produceret for længe siden, el-motor godkendt, og skrog næsten klar til aflevering.

Så det er svært for skatteborgerne at kunne godtage, at information omkring skrogets ankomstdato til Søby er hemmeligholdt på et grundlag, der er uforståeligt for det fleste, da vi må formode, at de tekniske og kommercielle problemer på så sent et tidspunkt er afklaret for længst.

At gruppen må rejse til Bruxelles, inden at man kan udtale sig, er ikke tillidsvækkende, da man må formode, at der ligger uafklarede knaster styregruppen og EU imellem.

Tilbageholdelse af de reelle problemer kan vist siges til at være et alvorligt svigt over for alle parter, men især for skatteyderne, da det var for at beskytte deres interesser, at styregruppen var nedsat.

At så godt et projekt skulle havne i en situation, hvor rygterne svirrer, og de faktiske forhold tilbageholdes for at beskytte de kommerciel parters interesser, er uholdbart og indebærer et tungt ansvar for styregruppen.

Må vi bede om en detaljeret afklaring af de aktuelle problemer/situation snarest?

Og helst ikke en Søforklaring.

Lokaldebat: Har styregruppen tabt røret?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce