Lokaldebat: En våd karklud lige i snotten


Lokaldebat: En våd karklud lige i snotten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Per K. Kristensen, Statene 21, Ærøskøbing
Billede
Lokaldebat. 

Læserbrev: Smask!! - Sådan, ja så fik de Ærøske pendlere endnu en vo karklev (våd karklud, red.) lige i snotten, af de Ærøske folkevalgte. 100.000 kroner er afsat i transportstøtte til giftelystne, der åbenbart kan rejse hele jorden rundt for at finde lille Ærø, men lige mangler den sidste skilling, for at kunne komme fra Fynshav.

Jeg kan virkelig godt se problemet!!! Samtidig sidder der en lille skare af pendlere på Ærø, der i den grad føler sig forbigået men hensyn til landevejsprincippet. Nej, det er ikke helt sandt, grundet populariteten, bakser vi også en del med at kunne komme frem og tilbage for at passe vores arbejde, på grund af mange udsolgte afgange. Nå, men så må vi jo glæde os over, at dem som pendler til Ærø og lægger deres skattekroner på Fyn, har fået reduceret deres rejseomkostninger med landevejsprincippet.

I debatter op til kommunalvalget, hører jeg vores kommende borgmester udtale, at en reducering i prisen til pendlere, ville bevirke at flere Ærøboere ville ansøge om pendlerkort.

Mage til vrøvl, vi skal kunne bevise, at vi arbejder på Fyn og lige nu skal man rejse 13 dage om måneden, før det går i nul. Det vil sige at for pendlere der ikke er på Fyn hver dag, kan det ikke længere svare sig med et pendlerkort.

Under samme valgkamp hører jeg Anders Johansson gøre sig til talsmand for os pendlere. Det var da vist kun for at fiske stemmer, for han "glemte" åbenbart at tage det med i prioriteringsdebatten. Sidst men ikke mindst, vil jeg lige nævne, at jeg kan undres over den lammende tavshed og accept fra øens øvrige pendlere.

Lokaldebat: En våd karklud lige i snotten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce