Lokaldebat: Brug 2018 på at lytte til borgerne


Lokaldebat: Brug 2018 på at lytte til borgerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Lars Rimfalk Jensen
Billede
Lokaldebat. 

På Ærødagen valgte Ærø Plus ikke at uddele vores valgprogram til de forbipasserende. I stedet blev de opfordret til at udfylde en "vimpel" med deres ønsker for Ærø.

Ærø er jo allerede et godt sted at bo, men hvad kan vi sammen gøre for at gøre øen til et endnu bedre sted ?

Blandt de mange ideer var: Aktiviteter for 15 til 18-årige, vedligeholdelse af Nevrestien, bedre busforbindelser også morgen/helligdage, at man lader naturen være, fred og fordragelighed, mere økologi, sti mellem Marstal og Strandbyen, lejeboliger, flere demenspladser, foreningsguide, strandrensning uden fjernelse af sand, bivenlig natur, aftenbus på Ærø, flere vindmøller, varmtvandsbassin til små børn, frivillighedspolitik, folkebibliotek i Søby, flere politimænd på Ærø, betaling af ledsager til ferie for handikappede, flere jobs til yngre familier m.m.

Ideen bag Ærø Plus tørresnor med "ide-Vimpler" er, at det ikke kun er politikerne, der har forslag til at gøre øen bedre, men at hvis vi lytter til ønsker, behov og ideer fra alle øens beboere, kan vi sammen gøre Ærø til et endnu bedre sted at leve.

Ærø Plus har foreslået, at kommunalbestyrelsen afsætter 2018 til at lytte til befolkningens vision for, hvordan vi kan løfte i flok. Ærø Plus vil gerne være den brik, der samler hele øen.

Vi er upartiske og kan som sådan samarbejde med både højre og venstre - hvis de fremkommer med forslag, der er til gavn for hele øen.

På Ærø tag vi ansvar for hinanden.

Lokaldebat: Brug 2018 på at lytte til borgerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce