Kulturarv. Slots-vrøvl!


Kulturarv. Slots-vrøvl!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Erik Sørensen Tjørnevej 18 5800 Nyborg
Billede
Lokaldebat. 

Hr. Peter Dragsbo, fhv. dir. for Sønderborg Slot, taler også varmt for de foreslåede ændringer ved Nyborg Slot, ikke mindst slottets omgivelser

og han nævner herefter Sønderborg Slot og Koldinghus, måske for at berolige slots-tvivlere i Nyborg.

Men hverken Sønderborg Slot eller "den funklende stjerne i dansk restaureringskunst", Koldinghus, har fået påklistret store nybygninger i deres nærhed!

Det får vi til gengæld i rigeligt mål, i Nyborg! Peter Dragsbo slutter sit indlæg med at sende en hilsen til kollegerne i Nyborg. Pænt af ham, men jeg tror ikke, at det beroliger så mange af de indbyggere i byen, som ængsteligt ser mod Slot og slotsplads i denne tid.

Der kan laves meget for 350 millioner kroner. Måske alt for meget, og det er den ængstelse, jeg sidder med, og den er bestemt ikke blevet mindre efter, at jeg har gennemlæst Peter Dragsbo´s læserbrev!

Det bekræfter endnu engang, at slotsprojektet lever sit eget liv, omgivet og beskyttet af gode venner og kolleger. Det er ikke restaureringen af Danehof-slottet, der bekymrer, men det gør alt det andet, der ønskes stablet op på slotsområdet - og for enhver pris!

Kulturarv. Slots-vrøvl!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce