Konstituering. Plads til alle, hvis man vil


Konstituering. Plads til alle, hvis man vil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Søren Clemmensen, Kildevangen 67, Ringe, kommunalbestyrelsesmedlem for Konservative
Billede
Lokaldebat. 

Lokaldebat: Torben Smith deler ikke min undren over, at jeg ikke har fået plads i Økonomiudvalget, og han forklarer pænt, hvordan pladserne er fordelt.

Jeg ved da godt, at jeg ikke har krav på en plads. Så havde jeg jo fået den. Min undren går på, at borgmesteren - og mange andre med ham - glæder sig over, at der er foretaget en bred konstituering. Det er der netop ikke. Og derfor giver jeg lyd fra mig.

Jeg sammenligner med Middelfart, hvor et rent socialdemokratisk flertal har fundet plads til den enlige konservative i Økonomiudvalget og tilmed givet han en formandspost. Det forklarer Torben med, at det er lettere i Middelfart, hvor der er kun seks partier repræsenteret, end i vores kommune, hvor vi er otte partier. I Middelfart er der seks partier og syv pladser i udvalget. Her er der otte partier og ni pladser til rådighed. Altså plads til alle, hvis man vil.

Årsagen til, at jeg ikke er tildelt en plads, er formentlig, at jeg vedrørende økonomien og den øverste ledelse slet ikke er enig med det store flertal. I øvrigt er der lige rejst tre medarbejdere fra it-afdelingen i Ryslinge. Det kan der være mange gode grunde til, men jeg finder det bekymrende, at værdifulde medarbejdere i stort tal forlader kommunen. De seneste rygter om uro på rådhuset, og jeg understreger rygter, går på, at flere medarbejdere overvejer at søge væk, fordi der skulle være store ændringer på vej. Ændringer jeg som politiker ikke er bekendt med.

Konstituering. Plads til alle, hvis man vil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce