Kommunalvalg: Nyt syn på offentlig trafik


Kommunalvalg: Nyt syn på offentlig trafik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Carsten Wagn Nielsen, Odinsvej 3, Nyborg, byrådskandidat for Venstre
Billede
Lokaldebat. 

Jeg vil arbejde for bedre offentlig trafik, både i Nyborg by og ude i landsbyerne. Lad os se om, vi kan bruge noget fra den model, der blev brugt i den gamle Ørbæk Kommune til gavn for borgerne i landsbyerne.

I Nyborg by skal der i løbet af dagen kører en busrute i alle boligområderne. Vi skal ryste posen og se anderledes på den offentlige trafik, der jo er en servicevirksomhed. Det er dyrt at have tomme busser kørende. Vi skal være omstillingsparate til at ændre på minuttal og rute i køreplansperioden, hvis der opstår nye behov hos borgerne.

Det skal være muligt at nå togene mod Odense og København om morgenen samt komme hjem fra arbejde igen. Bybusserne skal tilpasses togene, når det er muligt.

En indkøbsbus til gavn for de ældre borgere, der bor i landsbyerne, skal der ses på. Der vil kunne bruges en af kommunens minibusser, der skal køres af en frivillig chauffør. De ældre borgere vil så selv kunne tage de varer ned fra hylderne, de ønsker. Jeg melder mig som den første frivillige chauffør. Selvfølgelig skal kørslen afvikles med brugerbetaling.

En busrute fra Nyborg station direkte til Odense Universitet er en ting, der skal arbejdes på, så vi kan beholde de unge i Nyborg Kommune.

Flextrafik skal være mere fleksibel. Når en borger er visiteret til flextrafik, skal borgeren også kunne transpores til apoteket, og der skal ikke måles, hvor mange centimeter, der mangler fra bopæl og til nærmeste busstopsted, som det sker i dag.

Kommunalvalg: Nyt syn på offentlig trafik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce