Af: Jimmy Steen Eriksen, byrådskandidat (LA), Solbakken 27, 5560 Aarup

Lokaldebat: 25. november 2014 bragte Fyens Stiftstidende en artikel om mit og Niels Buhls forslag om at skabe innovative iværksættermiljøer i Assens Kommune, og her blev Assens Apoteks tidligere bygning brugt som et eksempel.

Byrådet var positivt indstillet til ideen, men det eneste, der kom ud af det, var en artikel to år senere, hvor Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget måtte meddele, at iværksættermiljøer var der ikke penge til.

16 marts 2017 på årsmødet i Aarup Lokalråd blev ideen om at skabe iværksættermiljøer igen bragt på banen af Bo Haulund Nielsen, som selv er iværksætter af kafferisteriet Holy Bean. Et risteri han startede i mine baglokaler i det hedengangne Aarup Bryghus og nu er flyttet til flotte lokaler på Cederfeldtsgade i Aarup.

Iværksættermiljø ved det gamle posthus på hjørnet af Indre Ringvej og Søndergade, hvor man kunne etablere sig for rimelige omkostninger og dele funktioner med andre iværksættere. Det vil skabe vækst og arbejdspladser i nærområdet. Aarup Lokalråd vil nu tage denne gode borgeridé med videre i deres arbejde, og forhåbentligt er der fremover større politisk opbakning til ideer som disse.