It-skandalen: Anstændighed og god moral


It-skandalen: Anstændighed og god moral

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Jørgen Gustavsen, tidliere byrådsmedlem (DF), Hirsevej 20, Nyborg
Billede
Lokaldebat. 

It-skandalen i Nyborg Kommune trækker store overskrifter for tiden. Med skjult kamera og nærmest blå briller og skæg har en medarbejder fra et konsulentfirma skullet undersøge håndteringen af personfølsomme oplysninger blandt kommunes ansatte. Det var langtfra smart. Og bestemt langt over stregen for det, der forståes ved et godt samarbejde mellem ledelse og medarbejder. Så langt så godt.

Det, der falder mig for brystet, er kort og godt personen Sonja Marie Jensens ageren i sagen. Det er ikke fordi, Socialdemokratiets borgmesterkandidat giver udtryk for de forkerte synspunkter i sagen om kontrol af it-sikkerheden. Synspunkterne flugter helt fint med mine. Og er velbegrundede.

Der, hvor borgmesterspidsen går forkert i byen, er hendes egen moral og anstændighed, da hun i bedste sendetid og vel og mærke for åben skærm for lang tid siden kastede en grov mistanke på samtlige af hendes daværende mandelige byrådskolleger, som hun beskyldte for sexchikane. Vel og mærke uden at ville medvirke til yderligere opklaring af beskyldningerne. Der var ikke tale om at lægge alle kortene på bordet ! Hun klappede i som en østers og gik i flyverskjul. Og de uretmæssige beskyldninger klæber stadigvæk på mig og mine daværende 18 mandlige byrådskollegaer. Det er åbentbart nemmere at forlange kortene på bordet og en grundig gennemgang af sager, når man ikke selv er en del af det. Så kan man godt kræve god moral og anstændighed.

Sonjas synes tilsyneladende at leve efter devisen: "Moral er godt. Dobbelt moral er dobbelt så godt".

It-skandalen: Anstændighed og god moral

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce