Hvorfor skal der holdes borgermøder i Faaborg - kommunen lytter jo ikke?


Hvorfor skal der holdes borgermøder i Faaborg - kommunen lytter jo ikke?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Karen Larsen, Peter Hansens Vej 9, Faaborg
Billede
Lokaldebat. 

Lokaldebat: Jeg kan ikke forstå, at der bliver holdt borgermøder i Faaborg, når kommunen aldrig lytter til, hvad borgerne mener.

Nu er det så færgekontoret, Christian Tønnesen (koncernchef i forvaltningen By, Land og Kultur, red.) vil have lukket. Det vil øboerne ikke, men mon de får noget at skulle have sagt? Det tror jeg næppe.

Kan erindre, hvordan der blev protesteret mod flytningen af turistkontoret. Der var ikke en eneste borger i Faaborg, der syntes, det var i orden. Alligevel blev det flyttet og nu ligeså med busterminalen.

Hvordan kan en person som Christian Tønnesen sidde og bestemme uden at lytte til borgerne? Vi har dog demokrati her i landet, men dog ikke i Faaborg, her diktatur.

Mon man kan få et borgermøde om at få en vis hr. Tønnesen afsat, inden han laver flere ulykker? Han er sådan en person, der ved bedre end alle andre.

Svar fra Helle Vibeke Carstensen, koncerndirektør i Faaborg-Midtfyn Kommune

Karen Larsens personlige kritik mod koncernchef i By, Land og Kultur, Christian Tønnesen, er både forfejlet og over stregen. Forfejlet fordi det i Faaborg-Midtfyn - ligesom i alle andre kommuner i Danmark - ikke er administrationen, men de folkevalgte politikere, der træffer beslutningerne. Det gælder således også de beslutninger, der er truffet om flytningen af turistkontoret og busterminalen. Det er ikke administrationen, men et flertal i kommunalbestyrelsen, der har vedtaget flytningerne. Hvad angår forslaget om færgekontoret, så er det en del af årets budgetforslag, hvor alle vores fire koncernområder og to stabe er blevet pålagt at fremlægge mulige besparelser. Forslaget har altså intet at gøre med, hvad By, Land og Kultur ønsker. Det er blot administrationens oplæg til politikerne.

Tonen i indlægget er også over stregen. Vores medarbejdere gør hver dag et stort stykke arbejde for Faaborg-Midtfyn Kommune og alle os, der bor her. Det skal de ikke hænges ud for i de lokale medier. Selvfølgelig skal der være plads til uenigheder og modsatrettede holdninger. Men forhåbentlig kan vi alle blive enige om, at vi skal diskutere og debattere i en ordentlig tone og have fokus på bolden i stedet for på manden.

Hvorfor skal der holdes borgermøder i Faaborg - kommunen lytter jo ikke?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce