Havmøller. Skal vi sove i timen?


Havmøller. Skal vi sove i timen?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokaldebat. 

Lokaldebat: Poul Poulsen, byrådsmedlem (R), roser Sønderborgs arbejde for at bringe eget CO2-regnskab i nul og opfordrer alle til at vente på VVM-redegørelsen, inden vi tager stilling til, om vi ønsker industrimøllerne i Lillebælt eller ej.

Møllerne kan placeres på havet i stedet, men så kan Sønderborg ikke få hele nedskrivningen. Da Danmark er et lille land, vil det vel gå, hvis blot nedskrivningen tilfalder landet. Med møllerne i bæltet vil mange føle sig ramt.

Grundet erfaringer fra forløbet omkring "Vesterhav Syd" henleder jeg opmærksomheden mod:

Projektmagere kan afvige fra VVM-redegørelsen uden at berørte borgere kan klage.

Evt. værditab på ejendom: Forvent intet, da du ikke er den eneste, det går ud over.

Lavfrekvent støj bliver beregnet. Hvis den blev reelt målt, kunne der vise sig afvigelser i tallene. Hvis du ønsker en reel måling, kan du regne med stor modstand, da vindmølleindustrien kan føle sig truet (Læs "En skjult magt").

Jeg kan godt forestille mig 20 af landets største møller, alternativt en skov på 44 mindre, stå mellem Als og Helnæs. Dertil behøver jeg ingen VVM-redegørelse. Ønsker du ikke møllerne i bæltet, skal der kæmpes nu.

Sønderborg har blot udnyttet det i Folketinget vedtagne "Åben-dør-princip", så det er lands- og kommunalpolitikerne, vi skal have i tale hurtigst muligt.

Engang sov landspolitikerne i timen og tillod kystnære havvindmøller.

Skal vi også sove i timen?

Havmøller. Skal vi sove i timen?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce