Grundlovsmøde. Hvor var avisen?


Grundlovsmøde. Hvor var avisen?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokaldebat. 

Lokaldebat: Når man i dag (6. juni) slår op på Assenssektionen, glæder man sig selvsagt til at læse referater fra gårsdagens grundlovsdagsmøder. Man kan imidlertid hurtigt konkludere, at forventningens glæde var den største. Der står intet om Venstres grundlovsdagsmøde på Frøbjerg Bavnehøj, hvor blandt andre folketingsmedlem Jane Heitmann holdt tale.

SF holdt grundlovsdagsmøde i Vissenbjerg, hvor tidligere udenrigsminister Villy Søvndal var mødt frem for at tale om sit forventede comeback; nu som regionspolitiker.

Endvidere er der nu mindre end et halvt år til regions-og kommunalvalg, så der ville måske dukke nogle interessante emner op i forbindelse hermed, når lokale politikere holdt deres taler?

Hvad der skete på disse to møder, må man som betalende avislæser lede efter på diverse sociale fora.

Spørgsmålet til lokalredaktøren er derfor, hvorledes man kan negligere dækningen af disse for vores demokrati så vitale møder? Et demokrati, der i øjeblikket bliver presset på alle fronter, har netop brug for en massiv opmærksomhed fra alle relevante aktører og herunder specielt dagspressen.

Svar:

I stedet for at dække grundlovsmøderne i Frøbjerg og Vissenbjerg valgte vi at tage til Baunet, hvor Sandager Næs Bylaug for første gang arrangerede et grundlovsmøde. Det er en god historie, som vi prioriterede denne grundlovsdag.

Nina Vibe Petersen

Lokalredaktør i Assens

Grundlovsmøde. Hvor var avisen?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce