Godt at S vågner op


Godt at S vågner op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Jimmy Steen Eriksen, solbakken 27, 5560 Aarup, Liberal Alliance Assens
Billede
Lokaldebat. 

Ingen tvivl om at jeg er enig med Charlotte Vincentz Petersens holdning, at to og tre måneder efter der er ansøgt, holder der stadig ikke en handicapbil i indkørslen hos familien Linda Jensen, er uacceptabelt.

Men der har ellers ikke manglet opråb til vores valgte byråd fra borgerne, der har handicappede familiemedlemmer tæt på eller fra læserbreve fra flere parter inklusive undertegnede.

Selv for 12 måneder siden indgik sagen om Aksel i min grundlovstale. Men prisværdigt at Socialdemokratiet i Assens nu vågner op her i de sidste måneder af valgperioden og erkender, at behandling af borgere på den måde ikke er ordentligt.

Jeg kunne egentlig godt tænke mig at vores nuværende byråd beregnede, udover de menneskelige omkostninger for familien, hvad hele denne lange sagsbehandling har kostet kommunekassen. Kunne det have været håndteret anderledes tidligere, til gavn for familien og kommunen? Uanset hvad behovet for hjælp er, så mener vi i Liberal Alliance Assens, at det skal være nemt og ubureaukratisk at tilegne sig de rette hjælpemidler.

Sagen om bilen kan ikke være så kompleks at den skal trækkes i langdrag. Mere generelt ved andre handicaphjælpemidler, hvor der er tale om genbevilling, så vi gerne, at man i højere udstrækning anvendte tro- og love erklæringer. Det kunne medvirke til en hurtigere sagsbehandling og lavere administrationsomkostninger.

Men tak for initiativet til Socialdemokratiet, men jeg mener dog at nuværende medarbejdere i kommunens forskellige afdelinger allerede er rådgivere for borgerne.

For det offentlige må og skal være til for borgerne og ikke omvendt.

(forkortet af red.)

Godt at S vågner op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce