Fordi mennesker betyder alt


Fordi mennesker betyder alt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Mette Blix, Dyrehavevej 12, Nyborg
Billede
Lokaldebat. 

Debatindlæg fra tidligere byrådsmedlem Mette Blix

Alle politikere taler om "branding", om at få deres by/kommune på landkortet, ja gerne på Verdenskortet! Midlet er det samme: Man tænker i turister, man tænker i "afledte indtægter" etc.
Søndag formiddag oplevede jeg den ægte vare, noget som var skabt for at glæde byens egne borgere: "Brunch og Brummerier" på Bastionen.

Nyborg kan glæde sig over at et karismatisk, musikalsk, humoristisk og utroligt tiltalende menneske har valgt at bruge al sin energi på noget, der først og fremmest er til gavn for hans egne bysbørn. Kulturhusleder Tue Fabricius og hans store stab af "Frivillige" har sammen formået at løfte det tidligere "Borgerforeningen" op på et kulturelt plan, som mange ikke havde drømt om skulle overgå lille Nyborg.

Glæden og gejsten stråler os i møde, så snart vi er trådt ind i foyèen . Det vrimler med smilende "frivillige". Først tænkte jeg: "Kender jeg ham, der smiler så sødt til dig?" Men, så opdagede jeg, at det gjorde de allesammen......

Søndag formiddag blev uforglemmelig takket være en musikalsk oplevelse af dimensioner: Fællessang af gamle og nye sange afvekslende med koncertlignende indslag fra 3- mandsorkestret: på trommer vores lokale Musikskoleleder, på bas konservatoriestuderende Frederik og som sanger og pianist: Hovedpersonen, Tue.

Lad os passe godt på dem. De har bevist, at "Mennesker betyder alt"!

Fordi mennesker betyder alt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce