Fantastisk tid på plejehjem


Fantastisk tid på plejehjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokaldebat. 

Læserbrev: Pressen har i den senere tid beskæftiget sig meget med de dårlige forhold på plejehjemmene i Danmark. Noget er nok sandt, og det er fint, at der sættes fokus på ældres forhold på plejehjemmene. Men den negative omtale kan måske også medføre, at mange ældre ængstes for at komme på plejehjem og derfor bliver utilsigtet længe i eget hjem. Man skal derfor også huske på, at der også er en anden side. Nemlig de plejehjem, hvor det går godt.

Den historie skal også fortælles.

Min mor blev flyttet til Friplejehjemmet Fænøsund i Middelfart, da hun ikke længere kunne klare sig i eget hjem.

Hun døde for nylig, men hun nåede at få en fantastisk tid på plejehjemmet med kærlig omsorg og pleje fra et personale, som altid havde overskud - også til de pårørende. Der blev serveret hjemmelavet mad fra eget køkken, arrangeret fester med spisning og dans, og hvor man som pårørende blev inviteret. En sommerferietur ud af huset havde man også overskud til at arrangere.

I det hele taget et plejehjem som adskiller sig fra de negative historier i pressen. Mon ikke der findes en del af den slags plejehjem i Danmark? Og er det ikke vigtigt, at de også de historier bliver fortalt?

Fantastisk tid på plejehjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce