Facadedebat: Liberal Alliance vil ikke have turister til Svendborg
Af: Morten S. Petersen, byrådskandidat (DF), Vestergade 137, Svendborg

Læserbrev: Hold nu op, hvor sagen om Lundsgaards selvtægt (gøre noget uden den tilladelse, der skal til) bliver ved med at spøge.

Lundsgaard vil ikke ændre sit ulovlige (hans egne ord) farvevalg, med mindre rådhuset ændrer deres. Yderligere vil Lundsgaard ikke have turister, i hvert fald ikke i den kommende beværtning. Man skal passe på med at sige noget forkert, når folk kommer med den slags udtalelser, for der kan ligge en sygdom bag.

At avisen puster til bålet ved at give folk mulighed for at komme med positive bemærkninger om farve og markise, det kan undre. Det er usagligt og dumt, og Fyns Amts Avis burde holde sig til fakta og lade folk kommentere på sagen om selvtægt og intet andet. Senere kunne de lave en serie om kommunens holdning til facader osv.

Der er blevet skrevet, at Lundsgaard signalerer billig slikbutik, og det skyldes jo nok den stribede markise, hvilket står mål med en anden knap så køn slikbutik. Må sagen få den ende, at Lundsgaard naturligvis må rette ind, og han så efterfølgende tager facadereglementet op i byrådet, hvis han mener, det er helt ved siden af.