Er kampagne for unge venstrefløjens idé?


Er kampagne for unge venstrefløjens idé?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokaldebat. 

Lokaldebat: Jeg blev spurgt af en journalist om grunden til, at jeg ikke synes om kampagnen for at få de unge til at stemme til kommunalvalget 21. november, er, at de unge ikke er Dansk Folkepartis kernevælgere. Til dette måtte jeg sige, at den tanke havde jeg nu ikke haft i mine overvejelser, da jeg gav udtryk for, at det var en dårlig idé med den kampagne.

Jeg mener, at det er os som forældre, der har ansvaret for, at klæde vores børn på til det.

Er man voksen nok til at stemme, skulle jeg mene, at man også er voksen nok til, at holde sig orienteret om kommunalpolitik op til et valg. Det kan ikke være kommunens opgave.

Men det spørgsmål omkring Dansk Folkepartis kernevælgere fik mig til at tænke på, om det måske var venstrefløjens tanke med sådan en kommunalt betalt kampagne?

I de unge år hælder mange mere til at stemme på partier til venstre for midten, og når de så bliver ældre og begynder at stifte familie med mere kan de se vigtigheden i, at der skal være penge i kommunekassen for at få råd til de ting, som vi børnefamilier går op i. Derfor skifter mange holdning til, hvilket parti de vil stemme på.

Set i det lys kan man så spørge, om er det en kommunal opgave at fremme visse partiers valgmuligheder? Nej, vel?

 

 

Husk - Fællesskab er ikke noget vi giver til hinanden. Fællesskab er noget den enkelte selv skal vælge til.

Er kampagne for unge venstrefløjens idé?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce