Enten kan eller vil Fru Machon ikke forstå
Af: Jens-Arne Hansen, Socialdemokratiet

Jeg er ansvarlig for det jeg siger, men ikke for hvad Fru Machon forstår...

Ja, jeg og Socialdemokratiet stemte for budgettet, hvor der skulle findes besparelser på dette politikområde.

Ja, jeg og hele udvalget stemte ja til at få foretaget en analyse af området udført af en ekstern aktør.

Ja, jeg og hele udvalget bad kommunens fagpersonale om at komme med oplæg på baggrund af analysen.

Nej, det er ikke det samme, som jeg og Socialdemokratiet også på forhånd har sagt god for lige meget, hvad de kom frem med.

Da vi på udvalgsmødet i juni blev præsenteret for Tilbudsviften (spareforslaget), bad jeg om at få baggrundsmaterialet i forhold til nogle af de tal, de var kommet frem til, dem venter jeg stadig på. Samtidigt er der nogle af de forslag, der er med i tilbudsviften, som vi ikke kan være med til - tænker det er derfor vi ikke er medlem af samme parti, at vi har et forskelligt menneskesyn. Der er også gode tanker i tilbudsviften, men når vi får fremlagt det hele eller ingenting, så bliver det for os ingenting.

Vi er godt klar over, at der skal findes besparelser, derfor har vi også foreslået og anvist, hvordan vi kan finde dem, hvis det er på hele udvalgsområdet, de må findes, og hvor de langtfra vil have samme konsekvenser - for besparelser har konsekvenser.

Undrer mig i øvrigt over, din trang til at gå efter mig personligt, når der nu er 4 i udvalget, der siger det samme? Var det ikke Venstre med Borgmesteren i spidsen som for 14 dage siden var ude og belære andre politiker om, at man skal gå efter sagen og ikke manden?