Energi: Vindmøller ja tak


Energi: Vindmøller ja tak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokaldebat. 

Lokaldebat: Når vi taler Assens op, skal vi huske at nævne Assens Fjernvarme som er billig, har grøn profil og ejer en vindmølle. Det blev da også bemærket før kommunalvalget, hvor energi-, forsynings- og klimaministeren var på besøg, og hvor formændene for fjernvarmen og Assens kommunalbestyrelse med stolthed viste møllen frem.

Nu er det hverdag igen. Ministeren er taget hjem og har ændret loven så fjernvarmeprisen vil stige, og Sønderborg kommune ønsker grøn energi fra vindmøller opstillet på søterritoriet Lillebælt Syd.

Underligt nok møder Sønderborgs ønske modstand hos Assens kommunes øverste politiske chef. Rådhusets signatur er godt nok en gammel fabriksskorsten der signalerer røg, støj og møg. Men borgerne, der ikke længere må forny deres oliefyr og som plages af den høje vandafledningsafgift og stigende boligskatter, kunne godt have brug for billigt el til boligopvarmning.

Det skal åbenbart forhindres.

Lad os nu få de vindmøller opstillet på Lillebælt Syd så det ikke bare er de to formænd, men også vi andre, der har noget at være stolte af.

Møllerne forventes afskrevet over tyve år og skal ikke nødvendigvis, som den gamle sukkerfabriks skorsten, stå der til evig tid.

Energi: Vindmøller ja tak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce