Debatindlæg: Det er usselt, borgmester


Debatindlæg: Det er usselt, borgmester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Hans Berthel Jespersen, Æblegyden 6, Indslev Tårup
Peter Leth-Larsen
Lokaldebat. 

Lokaldebat: I mandags, 12. juni, havde borgmesteren inviteret Folketingets Trafikudvalg på besøg for at se på linjeføring af togbane.

Det blev til en lukket fest, ingen vidste noget, før det var overstået. Trafikordførerne fik forevist det, som borgmesteren og hans embedsmænd ville vise dem, og de mødte de personer, som var enige med borgmesteren om, hvordan den sag skulle skæres.

Man må da håbe, at folketingsmedlemmerne kunne gennemskue det usympatiske politiske spin, der har sit udspring i en syg politisk kultur i Middelfarts borgmesterforvaltning.

Svar fra borgmester Steen Dahlstrøm (S):

Kære Hans Bertel Jespersen.

Et enigt Middelfart Byråd har anbefalet den nordlige linjeføring for ny jernbane over Vestfyn. Derfor arbejder jeg og forvaltningen naturligvis hårdt for at få denne linjeføring realiseret. Alt andet ville være kritisabelt i forhold til byrådets beslutning. Det er min vigtigste opgave som borgmester at arbejde for gennemførelse af de beslutninger, der bliver taget i byrådet.

Assens og Middelfart Byråd havde transportudvalget på besøg fra kl. 11 til kl. 13 inkl. transport og kunne alene nå tre steder. Vi valgte at prioritere Nørre Aaby, Ejby og Skallebølle, da det er her, de negative konsekvenser af den sydlige linjeføring er størst.

Debatindlæg: Det er usselt, borgmester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce