Debat: Vi skal puste til valgbålets gløder


Debat: Vi skal puste til valgbålets gløder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Jens Weiss, Kirkestræde 10, Marstal
FAGFOTOGRAFEN.DK
Lokaldebat. 

Valget bragte emner og løfter frem, og nu er "taburetterne" fordelt. Jeg fik en, som forpligter mig til at lytte og forstå, inden der træffes beslutninger, som berører min ven på Ærø.

Min ven, som underviser børn, skal have optimale betingelser for sit arbejde. Den af mine venner, som sidder i sin rollator og venter på min ven, som skal passe og pleje ham de sidste år af livet skal også.

Min ven som drikker vand, skal altid kunne få rent drikkevand, den ven som passer havnen, skal have gode arbejdsbetingelser. Den ven, som kommer her som turist og gæst, skal altid føle sig velkommen på vores ø, som er så smuk indad og udad til.

Min ven, som kører bussen, kører taxi eller sejler færgen, skal føle sig tryg i jobbet og ønske at give mig en god tur.

Min ven som er landmand, skal hjælpe mig med at skabe skovrejsning, skabe anderledes dyrkningsmetoder og udvikle Ærø som et økobrand med rent grundvand, skal kunne høres i debatten, og vi skal kunne se hinanden i øjnene i morgen. Han skal have fair betingelser, ellers lykkes det ikke.

Min ven, som skal hjælpe mig med at udvikle og skabe alle de nye tiltag, er måske dig, så jeg hører gerne fra dig de næste fire år. For at gøre det praktisk at kontakte mig, har jeg oprettet en Facebook-side: "Byrådskontakt - Ærø", som du er meget velkommen til at benytte.

Valgbålet er blevet til gløder, og nu skal min ven og jeg have pustet til gløderne, så der igen brænder en klar flamme i næste valgperiode. Så kan jeg gøre mit bedste fra denne "taburet".

Tak for et godt valg.

Debat: Vi skal puste til valgbålets gløder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce