Debat: Venstres valgløfte


Debat: Venstres valgløfte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokaldebat. 

Lokaldebat: For rullende kamera og omgivet af protestskilte foran Bogense Rådhus, står jeg og fælder en tåre af lettelse. Efter uger med frygt for at politikerne lukker den lokale skole, står jeg og ser 1. behandlingen af næste års budget.

- Hvad tænker du, Gry?

- Jeg er glad!

- Du bliver meget berørt, Gry?

- Ja, det gør jeg!"

Jeg reagerer på Mogens Christensens kommentar: - Én af dem, som vi ikke kan bruge, det er det der hedder 01; det er børneunivers med pasning og skoletilbud for 0-9-årige i de mindre lokalsamfund. Den model kan Venstre ikke gå ind for. Vi mener ikke, at det er bæredygtigt med så små enheder i de mindre afdelinger, så den kan vi på forhånd udelukke.

Jeg står med min datter og tænker, at nu kan hun få lov til at blive på Skovløkkeskolen til 6. klasse, som det hele tiden har været planen, i stedet for at hun skulle flytte skole allerede næste skoleår.

Det jeg ikke hører - før senere - er fortsættelsen og det Venstre gerne vil se på; nemlig puljen for særlig klassedannelse. Med den udmelding er vi ligevidt - nu er det bare ikke 4., 5., 6., klasse, der bliver fjernet fra Skovløkkeskolen, men potentielt alle små klasser, der er lukningstruet. Fjernes puljen for særlig klassedannelse risikerer skolen at få "huller" på for eksempel 2. og 5. klasse og bliver dermed en af de små enheder, som Venstre netop siger ikke er bæredygtig. Vi kan derfor kun frygte, at Venstre løber fra deres valgløfte og reelt lukker den skole, de lovede skulle bestå.

Lad os stå sammen om at få Nordfyn til at blomstre istedet for at lukke lokalsamfundene ned som så mange andre steder.

Debat: Venstres valgløfte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce