Debat: Til kamp mod affald på gader og veje


Debat: Til kamp mod affald på gader og veje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Erland Christensen, Højdevangen 19, 5672 Broby
Billede
Lokaldebat. 

Lokaldebat: I Brobyværk har vi et overordnet ønske om at holde området pænt og rent og udføre forskellige tiltag for det. Mange beboere tilkendegiver, at de glædes derved og ønskere at det kan fortsætte, men andre personer ønsker det ikke.

Jeg vælger at lade fokus være på dem, der ikke ønsker, at her skal være pænt. De kan opdeles i fire grupper:

Cigaretrygere: Kan transportere sig med cigaretpakken indeholdende cigaretter, men når pakken er tømt, kan de ikke transportere den videre til affaldssted og smider den blot fra sig.

Øldrikkere: Har tid og penge til at køre til et andet land - formentlig Tyskland - indkøbe og transportere de mange dåser med indhold til blandt andet Brobyværk-området. Når indholdet er drukket, smider de blot de tomme dåser ud af bilvinduerne.

Naboby-beboere: Kører forskelligt affald til genbrugspladsen i Brobyværk på åben ladvogn eller trailere, uden netdække eller andet over, hvorfor de taber en del af affaldet på vejen. At samle det op på tilbagevejen er utænkeligt.

Avis- og reklameomdelere: På deres vej rundt til aflevering i postkasser indlægger de unge mennesker reklamer i eller ved postkasser som ikke bliver tømt (ubeboet m.v.). Bånd, som holder sammen på bundterne, smider de blot fra sig på gaderne. En uanstændig tankegang eller manglende tænkning.

Der er så dejligt derude på landet - hvis altså blot vi værdsætter det!

Hilsen fra ERLAND Enmandshæren mod vejsvin i Brobyværk.

Debat: Til kamp mod affald på gader og veje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce