Af: Hanne Ringgaard Møller, byrådsmedlem (R), Blåbærvænget 10, Thurø

Læserbrev: Marianne M. Larsen spurgte i søndags, hvad vi radikale i Svendborg egentlig vil. Det vil jeg gerne benytte anledningen til at svare på.

Vores ambitioner handler blandt andet om børn, unge og uddannelse. For ja, børnene er vores ansvar. Som vi siger. Derfor bliver børne- og ungeområdet heller ikke den brønd, vi hiver penge op af. Vi vil tværtimod give daginstitutionerne i Svendborg 39 flere pædagoger, og vi vil afsætte yderligere ressourcer til kommunens folkeskoler. Men vores ambitioner stopper ikke, når børnene går ud af folkeskolen. Vi vil give vores unge bedre muligheder for, at man i Svendborg kan tage en uddannelse.

I Radikale Venstre i Svendborg går vi også meget op i sundhed. Som formand for Social- og Sundhedsudvalget har jeg gennem de seneste fire år arbejdet for bedre sundhed for alle. Det gælder lige fra fødslen. Fødeafdelingen skal bevares. Når børn og unge vokser op i Svendborg, skal de mødes af sundhedsfremmende initiativer, så vi tager ansvar for, at de trives både fysisk og psykisk. Og når voksne bliver ældre i Svendborg, skal de se frem mod et seniorliv med muligheden for at bo i bæredygtige bofællesskaber. Det er det vi i Svendborg vil. Investere i mennesker.