Debat: Prioritering på skoleområdet


Debat: Prioritering på skoleområdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Peter Rasmussen, Midskovvej 253, Mesinge, <br />Kasper Skov, Midskovvej 137, Mesinge,<br />Janne Kuhlmann, Nordre Skovg

Billede
Lokaldebat. 

Læserbrev: Vi er som forældre til børn i folkeskolen i Kerteminde forstående overfor den økonomiske situation i kommunen. Til gengæld er vi meget undrende over den forskelsbehandling der er mellem kommunens skoler, der alle er underlagt et ansættelsesstop.

På Hindsholmskolen har en lærer opsagt sin stilling, og skolen har søgt om dispensation til at få lov til at beholde lærerens lønmidler til at ansætte en ny lærer. Skolen har fået afslag fra kommunen, hvilket egentligt kunne accepteres, hvis ansættelsesstoppet var et vilkår, der var lige for alle.

Når vi så kan læse, at Kerteminde Byskole i samme periode har et stillingsopslag til et barselsvikariat til besættelse hurtigst muligt, er vi selvfølgelig glade på Kerteminde Byskoles vegne, men har samtidig svært ved at forstå kommunens prioriteringer.

I 2016 skulle der spares på skoleområdet, og det endte i en gennemsnitlig besparelse på fem pricent for det samlede skoleområde i kommunen. Her bidrog Hindsholmskolen med en besparelse på 16 procent. Skolen er desuden en lille skole med kun et spor, hvilket gør skolen mindre fleksibel i forhold til at flytte rundt på lærere.

Hindsholmskolen er vigtig for livet på Hindsholm. Det er en skole med flotte resultater både fagligt og socialt. Vi er meget bekymrede for at se vores landsbyskole nedprioriteres på denne måde, og håber vi kan få lov til at beholde de lønmidler der var tildelt skolen, til at besætte den ledige stilling hurtigst muligt.

Debat: Prioritering på skoleområdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce