Debat: Magtens Korridorer er mere end et rockband


Debat: Magtens Korridorer er mere end et rockband

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Gert Poul Christensen, Østergade 28A, 1., Faaborg, medlem af Nye Borgerlige
Billede
Lokaldebat. 

Lokaldebat: Magtens Korridorer er mere end et rockband. Det er også politik, når det er værst. Og jeg må give Keld Vidkær fra Faldsled ret, når han i et læserbrev skriver "Politisk svinestreg at holde Søren Clemmensen (SC) ude".

Her i Faaborg-Midtfyn var vi dog flere, der var ved at få kaffen galt i halsen, da Søren Clemmensen pludselig, ud af den blå luft, pegede på Hans Stavnsager som borgmester. Det er han selvfølgelig i sin gode ret til, og så "ligger "SC" vel som han redte". Men det kræver storsind at vise storsind, og hele processen om formands- og udvalgsposter ligger desværre ikke låg på den ulmende gryde, der kaldes griskhed/taburetklæberi og politikerlede. Tværtimod.

Jeg vil dog gerne tage René Jørgensen "RJ" (som Keld Vidkær omtaler) fra DF i forsvar, for jeg kender "RJ" som et retskaffent og venligt menneske. Og dette bringer mig frem til Keld Vidkærs korrekte afsluttende bemærkninger om Faaborg-Midtfyn Kommunes millioner i netto-udgifter til migranter med meget begrænset effekt/assimilation. Så René, her har du virkelig en mulighed for at påvirke din egen gruppe, men forhåbentlig også resten af kommunalbestyrelsen til at kræve turbo på repatriering og stille krav om "skik følge, eller land fly", så meget som nuværende lovgivning giver mulighed for.

Jeg kan af gode grunde ikke udtale mig om DF's ageren på migration området i Faaborg-Midtfyn de seneste fire år, da jeg kun har boet i kommunen i tre og en halv måned, men desværre er der paralleler til DF's folketingsgruppes ageren på migrationsområdet, hvor DF i de sidste næsten 15 år har haft mulighed for at påvirke og få gennemført det, de lovede på flygtningeområdet, men hvor det kun er blevet til lappeløsninger, med bandekrige, parallelsamfund og shariagalskab til følge. (forkortet af redaktionen)

Debat: Magtens Korridorer er mere end et rockband

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce