Debat: Læs på lektien, Søren Clemmensen


Debat: Læs på lektien, Søren Clemmensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Torben Smith, Åvangen 94, Ringe, medlem af kommunalbestyrelsen for SF
Lasse Hansen
Lokaldebat. 

Lokaldebat: Søren Clemmensen (SC) fortsætter med at kritisere konstitueringen i Faaborg-Midtfyn Kommune og rose Middelfart Kommune for at inddrage alle. I Middelfart har Enhedslisten en plads i byrådet, men er ikke inddraget i en bred konstituering med en plads i Økonomiudvalget.

Dette udvalg har i øvrigt ni medlemmer - ikke som SC hævder syv medlemmer. Socialdemokratiet har fire og Venstre har to pladser, det vil sige ikke specielt bredt (Enhedslisten blev der ikke plads til).

Jeg deler SC's bekymring over, at Faaborg-Midtfyn Kommune mister værdifulde medarbejdere, når der er ansatte, som skifter job til anden kommune. Det har fortrinsvis været blandt ledere på et højt niveau samt i enkelte fagområder. Generelt har Faaborg-Midtfyn Kommune ikke blandt vores ansatte haft en "flugt", som er større end det normale for en kommune. En del af de stillingsskift, der foregår, er naturlige karrierespring, når en dygtig medarbejder får mulighed for noget sådant ved ansættelse i en anden kommune.

Økonomiudvalget (personaleudvalg) og direktionen har sammen med diverse samarbejdsudvalg en vigtig opgave i at skabe kontinuitet i de øverste ledelseslag og udvikle det bedst tænkelige arbejdsmiljø for alle ansatte. Herunder sænke sygefraværet blandt de ansatte. Ved budgetvedtagelsen i oktober 2017 blev der i øvrigt afsat ekstra seks millioner kroner over de næste tre år til dette meget vigtige projekt.

Debat: Læs på lektien, Søren Clemmensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce