Debat: Lad os se fremad og komme videre
Af: Søren Kristensen, Vantingevej 12, Vantinge, borgmesterkandidat for Venstre
Lokaldebat

Lokaldebat: I Faaborg-Midtfyn Kommune har vi tidligere arbejdet efter en anden styreform og administrativ organisering end i dag.

Alting har sin tid, og det fremgik efterhånden tydeligt, at det var tiltrængt med forandringer. Den gamle model formåede ikke længere at skabe den nødvendige dynamik, fremdrift og økonomisk styring.

Der må dog ikke være tvivl om, at de medarbejdere, der arbejdede under den gamle model, igennem årene har ydet et loyalt og dygtigt stykke arbejde i de rammer, der var gældende på det tidspunkt.

I Venstre har vi fuld tillid til den nye styre- og organisationsform. Den forbedrer mulighederne for at arbejde efter fælles mål og retning. På det økonomiske felt var der allerede ved dette års budget en fordel, og ved budget 2018 er det slået endnu bedre igennem. Det er et stærk budget, der forbedrer borgernes vilkår og væksten i kommunen.

Undervejs i omorganiseringen har der været mere uro end forventet. Kunne det være undgået? Måske og måske ikke.

Det er imidlertid vigtigt nu, at se fremad og komme videre. Kun en kommunal arbejdsplads der fungerer, kan fastholde medarbejdere og i længden levere den gode service til borgerne. Tryghed og tillid er både for nuværende og i fremtiden nøgleord i den forbindelse.

Hvis valget falder ud til Venstres fordel, vil jeg som borgmester lytte og anerkende, og på baggrund af dét sætte mig i spidsen for en kommunal arbejdsplads, hvor alle medarbejdere har og får mulighed for i et konstruktivt samarbejde at yde deres bedste, til egen tilfredshed og selvfølgelig til gavn for kommunens borgere.

Mere om emnet

Se alle
Chefkrisen er en invitation til kritik

Chefkrisen er en invitation til kritik

1
Viceborgmester deler direktionskritisk video

Viceborgmester deler direktionskritisk video

1
Lokaldebat: Hippiekultur eller topstyring?

Lokaldebat: Hippiekultur eller topstyring?