Debat: Lad museet være


Debat: Lad museet være

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokaldebat. 

Lokaldebat: Det er helt vanvittigt at det såkaldte omstillingskatalog (læs sparekatalog) forslår en digitalisering af Bogense Museum og exit Museums-Palle.

Man vil gerne have turister til byen. Så er det vel med, at vi har så mange tilbud som muligt. Det får man altså ikke ved denne disposition. Dødt, sygt og kedeligt vil det være, når der ikke er personlig betjening. Varmestue for knallertbøller, hærværksobjekter er der tillige risiko for.

Det går jo ikke ud på at effektivisere museet, men alene ud på at spare penge. Dummere er vi ikke, end vi kan se dette.

Det er jo meget paradoksalt, at når det nu er museet, så må der åbenbart ikke bruges penge. Noget helt andet er det når det kommer til sport. Så gør det pludselig ikke noget, hvad det koster.

Se nu bare det massive opbud af penge til både det ene og det andet projekt, fordi nu skal der være cykelløb i 2019 og hele 54 millioner seere verden over kan se Bogense i fjernsynet - hurra.

Det meste, vi så i fjernsynet sidst, der var cykelløb, var direkte fokus på cykelrytteren og cyklen. Hvor, de cyklede henne, var vist en biting. Jeg ved ikke, hvor mange turister det efterfølgende giver Bogense, at 54 millioner har set en cykelrytter, som lige så godt kunne have cyklet op og ned ad Himmelbjerget eller et hvilket som helst andet sted.

Men museet, med et i det store perspektiv lille budget, det ønsker man slagtet. Tænk lige lidt på, at der også er turister, såvel som borgere at der interesserer sig for andet end sport. Måske oven i købet nogen der betaler skat her i kommunen.

Så drop den plan og lad museet være, som det er.

Debat: Lad museet være

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce