Debat: - Jeg undrer mig over direktionen


Debat: - Jeg undrer mig over direktionen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokaldebat. 

Lokaldebat: "Omstillingskataloget", som direktionen i Nordfyns Kommune har udarbejdet, har gennem de seneste uger vakt stor debat - og det forstår man sagtens, hvis man ellers læser forslagene, som byder på både lukning af børnehaver, nedlæggelse af afdelinger på en række skoler, lukning af Søndersø Bibliotek med mere.

Hvad man dog ikke forstår er, hvad pokker direktionen i Nordfyns Kommune har tænkt, da de udarbejdede deres omstillingskatalog? Kataloget er i den grad unuanceret og virker fuldstændig uigennemtænkt. De negative konsekvenser af forslagene er særdeles mangelfuldt beskrevet. Har man virkelig ikke haft blik for, hvad sådanne forslag vil betyde for vores børn og vores lokalsamfund? Det er svært at forestille sig.

Jeg undrer mig. Og da særligt, fordi flere af forslagene er i direkte strid med de løfter, som politikerne gav i valgkampen, da de skrev under på at ville bevare den nuværende skolestruktur. Hvorfor går direktionen imod det, politikerne har lovet? Hvorfor har man ikke blik for borgernes velfærd? Hvorfor har man ikke spurgt om hjælp til at finde forslag til besparelser ude i kommunens enheder? Det er da dér, man bedst ved, hvor det vil gøre mindst ondt at spare. Det gør man tydeligvis ikke bag et skrivebord med en lommeregner i hånden!

Nogen har sovet i timen. Og jeg undrer mig. Men mest af alt ærgrer jeg mig. For omstillingskataloget har skabt og skaber fortsat usikkerhed omkring vores skoler og institutioner - og den usikkerhed havde vi alle været bedst tjent med at være foruden.

Debat: - Jeg undrer mig over direktionen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce