Debat: Iværksætteri er en nødvendighed for øens fremtid.


Debat: Iværksætteri er en nødvendighed for øens fremtid.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Henriette Skouenborg, H. C. Christensensvej 10, 5960 Marstal. Kandidat for Ærø Plus
Billede
Lokaldebat. 

Læserbrev: Jeg har i et tidligere læserbrev fra august efterlyst det input, et fleksibelt jobmarked kan yde til en dynamisk udvikling for Ærø. Tilstedeværelsen af en velkvalificeret arbejdsstyrke, byggegrunde, bygninger og kapital kan alt sammen være nødvendige forudsætninger for at skabe nye arbejdspladser og en dynamisk udvikling. Hvad er det, der gør, at denne proces en gang imellem lykkes og til andre tider slet ikke?

Man kommer ikke uden om at pege på, at der er en gruppe mennesker, som hvad enten de har et særligt gen eller ej, har en evne til at få muligheder til at blive til virkeligheder. Hver og en af dem er i besiddelse af de indre kræfter, der skal til for at få en ide til at udfolde sig, til at blive til et projekt og i sidste ende til at blive til en virksomhed, der skaber arbejdspladser på øen.

Eksemplerne er der også på Ærø - ingen nævnt ingen glemt: Sæberiet, bryllupsvirksomhederne, whisky-destilleriet og Den Gamle Købmandsgård. Vi kan ikke undvære dem. Og vi har brug for mange flere af denne karat. Alle iværksættere - "gamle" som nye - er sammen med hele erhvervslivet forudsætningen for, at vores "samfundslagkage" kan vokse sig større og dermed understøtte behovet for finansiering af for eksempel ældresektoren her i en forandringens tid. Iværksættere er den gnist, der er nødvendig for at sætte hjulene i omdrejninger.Vi har brug for iværksætteri. Det er en nødvendighed for øens fremtid. Ærø Plus vil sætte fokus på iværksætteri i skolen og støtte iværksættere med etablering og fremdrift. Ærø Plus vil gøre Ærø til et godt sted for iværksættere og gøre øen lige præcist kendt herfor. Lad os bakke dem op.

Debat: Iværksætteri er en nødvendighed for øens fremtid.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce