Debat: Hvorfor blev vi ikke hørt om gylletank?


Debat: Hvorfor blev vi ikke hørt om gylletank?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokaldebat. 

Lokaldebat: Hvorfor blev vi ikke hørt? Spørger vi som kommende naboer til en 5000 m3 stor gylletank med plads til 5 millioner liter gylle?

Hvordan kan det gå til, at du pludselig har en gylletank 175 meter fra din have, der vil rage mere end 9 meter op i luften? Uden forudgående høring eller bare orientering om at den er på vej?

Det kan åbenbart lade sig gøre, hvis du ikke følger meget nøje med eller er tilmeldt "offentliggørelser" på Nordfyns Kommunes hjemmesider - hvis systemet ellers virker, som det skal?

Vi undrer os her i Hessum og Gerskov over, at absolut ingen har hverken set eller hørt noget til planerne om en gylletank på Gerskovvej mellem Hessum og Gerskov.

Vi er mange borgere her med en stor berøringsflade i området i kraft af job, familie, venner, bekendte og folk vi møder på vores vej - og ingen har hørt det mindste.

Har du set eller hørt noget? Så kontakt os meget gerne på 29 40 24 22.

Vi er nysgerrige på, om nogle har været tilmeldt "offentliggørelser" på Nordfyn Kommunens hjemmeside (som inkluderer givne landzonetilladelser) i september 2017?

Det er nemlig Nordfyns Kommunes forklaring på at have givet tilladelsen til opførsel af gylletanken uden at informere naboer, at den har ligget "til høring" på deres hjemmeside i en periode på fire uger.

Det betyder nu, at der for eksempel slet ikke har været mulighed for at komme med alternative og måske bedre forslag til, hvor gylletanken skulle placeres, i stedet for den nuværende beliggenhed, som er tæt på naboer og med langt under 100 meter til en åben afvandingskanal, der løber direkte ud i Odense Fjord, vores skønne Natura 2000 område.

Kan det virkelig passe, at ingen i vores store netværk har hørt eller læst noget om offentliggørelse af, at denne gylletank skulle bygges? Vi undres, så lad os meget gerne høre fra dig, tak!

Debat: Hvorfor blev vi ikke hørt om gylletank?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce