Debat: Høringssvar uden føling med borgerne


Debat: Høringssvar uden føling med borgerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokaldebat. 

I artikel i Fyens Stiftstidende toner Indslev lokaludvalgs formand Hans Berthel Jespersen (HBJ) frem ved byskiltet i Indslev med en for os i Indslev provokerende melding: "Nordløsningen er vi voldsomt imod" og en konklusion om, at Indslev er glade for at Vejdirektoratet har indstillet til sydlig linjeføring af den nye jernbane.

Ligeledes står der i artiklen, at HBJ vurderer at: "Middelfart Kommunes argumenter ikke er velunderbyggede". Kommentarer til HBJ's argumenter:

Indslev Kirke er det gennemgående tema - her havde jeg gerne set, at der var mere fokus på de levende og aktive mennesker, der bor her i byen.

Ekspropriering: Vil jo også være påkrævet ved sydlig baneføring.

Nærhedsgraden: 250 km i timen skal man tage i betragtning, enten der er nord- eller sydløsning. Så hvorfor dette argument?

Landskabet lemlæstes: Der skal graves ja, men når motorvejen skal udvides til seks spor, skal der også, (ifølge kontakt til Vejdirektoratet) graves i forbindelse med eksisterende gasledning, da der skal lægges betondække oven på nuværende gasledning for at minimere risiko.

Den sydlige løsning er billigere: Indslev Lokaludvalg har til opgave at varetage lokalområdets interesser. Ikke statens dispositioner. Forskel i pris cirka ni procent.

Menneskelige hensyn. Lokaludvalget bør ønske dette for alle beboere i Indslev. Så hvorfor dette argument?

Jeg og andre forventer, at Indslev Lokaludvalg frekventerer borgerne i Indslev for at få et repræsentativt udgangspunkt, inden man vælger at afgive høringssvar i et så essentielt emne i et lille lokalsamfund. Uden at antyde urent trav, så kunne man, hvis man ikke vidste bedre, tro at høringssvaret bar præg af, at medlemmer i udvalget har dannet en ny lille Indslev kommunalbestyrelse med en borgmester i spidsen, og hvor alle medlemmer har adresse på Æblegyden eller Vejrupvej - nord for Motorvejen.

Anders Christensen

Kildegaardsvej 2, Indslev

5580 Nr. Aaby

Debat: Høringssvar uden føling med borgerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce