Af: Betina Signe Stick, byrådsmedlem DF, Trunderupvej 2, 5683 Haarby

Kære Anders Bech. Jeg er helt på linje med den politiske kultur,  du beskriver for Alternativet i dit læserbrev den 11. oktober.Du skriver blandt andet: "Vi vil en ordentlig tone i debatten, ærlighed, et vidensbaseret grundlag og ingen mudderkastning". Det lyder formidabelt.

Imidlertid kan jeg jo konstatere, at netop du i et tidligere læserbrev den 28. september har citeret mig for noget, jeg aldrig nogensinde har sagt eller endsige tænkt. Du skriver der: "Betina foreslår at fjerne pengene, men beholde klippekortet". Det er jo en usandhed af dimensioner.

Hvor er det vidensbaserede grundlag i det, og hvor er ærligheden? Ikke mindst "mudderkastning" forekommer mig at være et relevant ord at bruge, når der således citeres ukorrekt alene med det formål for øje, at fremme dit eget synspunkt og argumentation. Men lad den ligge ved det. Jeg ser frem til en fremtidigt sober debat fra Alternativet og forventer i samme åndedrag således også ikke at blive tillagt ord og holdninger, som jeg ingenlunde har. Det glæder jeg mig til.

Og jeg vil så slutteligt rose Alternativet for jeres debatform til vælgermøder, hvor I bestemt tilhører den sobre ende af den politiske skala. Politisk set er der markant forskel på os, men enighed om ordentlighed kan vi ikke være uenige om.