Debat: Fyr teknisk forvaltning, og ansæt en registrator


Debat: Fyr teknisk forvaltning, og ansæt en registrator

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokaldebat. 

Læserbrev: Kommentar til mandagens forside "Lodsejere føler sig snydt". Ja, nu sker det selvfølgelig igen. Teknisk forvaltning har begået en fejl - eller hvad? Fandens oldemor døde som bekendt af mangel på dårlige undskyldninger.

Hvorfor træffes der den ene tåbelige beslutning eller mangel på samme igen og igen for en forvaltning, der koster 100 millioner kroner med alt for mange ansatte. Tankefuld-sagen, springvandet, Fremtidsfabrikken med flere, og så kom jo havnetrappen, som er en succes, men så kom også straks bagatelsagen med den røde farve i Møllergade, hvor Røde Kors ligger i forvejen. Det næste er vel, at hvis man er rødhåret, så må man ikke komme i Møllergade - vi venter spændt.

Det traumatiske er, at det har kommunen, vi borgere, ikke råd til og nu skal der derfor skaffes akut 100 millioner til kommunekassen til flere tåbeligheder?

TV-detektor siger, at cirka 50 procent af alle klagesager i kommunen giver klageren medhold. Så er der de svage, der ikke klager, de stærke, hvor kommunen får medhold, der går til domstolene, og vinder yderligere cirka 50 procent af sagerne. Hvor efterlader det det kommunale sagsbehandlingssystem? Der er tale om direkte bevidst lovbrud med forsæt, som hvis vi borgere gjorde det samme, kom vi over i Straffeloven, her holder ligheden for loven åbenbart op, eller gør den?

Lad os få det undersøgt og rettet, så fakta kan komme på bordet, herunder det juridiske, gerne af advokatsamfundet, hvis Ligestillingsloven skal tilrettes. Er der erstatningskrav, der kan gøres gældende?

Realiteten er, at man kommunalt ikke magter opgaven p.t., og det er et kæmpe samfundsproblem. Man forfalsker lovene og misbruger dem i spareøvelser. Vi må jo gå ud fra, at det er juridisk kvalificeret sagsbehandlingspersonale, der bruger loven korrekt. Så hvis ikke sagen behandles derefter, så er det jo "med forsæt i ond tro", som det hedder i retssproget, og så er vi ovre i Straffeloven.

Løsning: Afskaf hele teknisk forvaltning med alle knopskud, byggesager køres som registrering af arkitekt eller ingeniør, som jo er ansvarlige. Ansæt en registrator.

Debat: Fyr teknisk forvaltning, og ansæt en registrator

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce