Debat: Forslag om placering af M/F Broen er helt ude i hampen
Af: Palle Reimer, byrådskandidat for Folkepartiet
Slotsgade 17 5800 Nyborg

Jeg undres meget over, at de to herrer, Jørn Terndrup og Kjeld Livoni, lige pludselig skriver i Fyens Stiftidende om færgen, og at denne ville blive et øjebæ, hvis den lægges den på dens oprindelige plads.

Dette er der mange meninger om. I borgmester Jørn Terndrups tid blev der lavet det mest skandaløst byggeri på Vesterhavnen , hvilket gør, at man fra nær og fjern i dag hører om, at Nyborg Havn er " lort"

Disse to herrer har ikke lavet ideen om havnen, det var der nogle andre, der gjorte. Men de har ødelagt denne ved i deres iver efter hurtige penge i kommunekassen at lade stå til i forhold til bygningernes udforming.

Det var en skandale for Nyborg kommune, at der ikke blev skabt vækst i hans tid. Der blev rettet op på Nyborg kommunes økonomi, da Jørn Terndrup solgte ud af arvesølvet. Men han glemmer, at Venstre var med til at slå bunden af kommunekassen. Den nuværende borgmester bryster sig over, at økonomien er rettet op. Dette har han ikke gjort - men i Venstre er der mange rygklappere, og man soler sig i hinandens selvglade lys.

Skal vi tage disse to herrer alvorligt? Det synes jeg ikke. Nyborg stadig lider under denne manglende vækst. Så lad være med at komme med forslag om 5 . leje. Det er helt ude i hampen