Debat: Er Munkebo isoleret fra politiet?


Debat: Er Munkebo isoleret fra politiet?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Jørn Pedersen, Højvangen 15, Munkebo
Billede
Lokaldebat. 

Efter en del år er der igen en i Munkebo, der lægger gift ud til dyr, og ifølge Inge Nielsen er familiens dejlige hund blevet forgiftet og er død af det - og endnu værre er, man ved åbenbart, hvem det er fra politiets side, men han skal tages på fersk gerning.

Hvordan skal det foregå? Jeg går hver dag med min hund i træbæltet langs markerne, og nu kigger jeg konstant efter, hvor den har snuden, når den stopper op.

Hvad med dem, der lader sin hund gå løs? Hvad med katte? Hvis denne hundeejer, der har mistet sin hund på en så sjofel måde, som åbenbart kunne være undgået, hvis politiet havde skredet ind før, når de ved, hvem manden er, helt ubegribelig.

Er Munkebo blevet et politi-frit område? Hvor ender vi så? Når man endelig ser en betjent, undrer man sig over det sjældne syn.

Jeg bad en hundelufter sidste år om at tage sin hund i snor, da min er en lidt reserveret, lille hund. Svaret var en kodyl skideballe, som jeg selvfølgelig svarede på og vendte mig for at gå videre. Men nej, jeg fik en kæp i hovedet, og et par slag efter jeg faldt. Politiet blev tilkaldt. Der gik et kvarter, så kom der tre mand, men da jeg ikke ville på skadestuen på OUH, men kørte til egen læge, var det som interessen forsvandt - trods et godt signalement og retning samt område, hvor manden hørte til. Intet skete.

Jævnligt går mange med deres hund løs i det område, men pas på med at sige noget. Det er forbudt ved lov. Hvorfor? Når der aldrig bliver gjort noget, og hvor mange skal forgiftes, før vi ser politiet i Munkebo? Har beboerne ikke lovkrav i det område? Eller er det selvtægt, man vil have?

Debat: Er Munkebo isoleret fra politiet?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce