Debat: Er Keld Vidkær politisk tonedøv?


Debat: Er Keld Vidkær politisk tonedøv?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


René Dyrberg Jørgensen, Gl. Nyborgvej 63B, Kværndrup, kommunalpolitiker for Dansk Folkeparti
Billede
Lokaldebat. 

Lokaldebat: Keld Vidkær har i et læserbrev kommenteret på et opslag fra mig på omkring den konservative Søren Clemmensens undren over, at han ikke kunne få en plads i økonomiudvalget. Hvor til jeg ikke mener, at han ikke burde være så forbavset.

Det handler jo i bund og grund, om andre tror, de ville kunne samarbejde med én. Og med den valgkamp Søren Clemmensen har ført, ville man nok havde sin tvivl om dette kunne lykkes.

Den kære Keld Vidkær mener så også, at Dansk Folkeparti ikke er berettiget til to pladser i Økonomiudvalget, og det skal han jo havde lov til at mene. Dansk Folkeparti har i den forgangene valgperiode vist økonomisk ansvarlighed og en samarbejdsevne, som nok har berettige os disse to pladser.

Kære Keld Vidkær. Som du nok er bekendt med, kræver det et flertal at få sin politik igennem. Det får man bedst ved at respektere andre og deres holdninger samt kunne samarbejde. Dansk Folkeparti er helt enig i, at der bliver brugt for mange penge på integration, men staten har nu engang bestemt, at kommunerne skal finde boliger til disse flygtninge, og det koster penge. Som kommune kan vi desværre ikke gøre noget ved dette. Derfor arbejder vi i Dansk Folkeparti også på, at disse flygtninge skal rejse hjem, når dette er muligt. Keld Vidkær, kommunalpolitik for mig drejer sig om at kunne samarbejde med alle og have respekt for andres meninger, uanset partifarve. Jeg har og kommer aldrig til at lægge mig i slipstrømmen, men når der er truffet en afgørelse i kommunalbestyrelsen, vil jeg til enhver tid bakke denne afgørelse op. Det er det, man efter min mening kan kalde demokrati.

Når man som Søren Clemmensen i valgkampen, efter min opfattelse, har udvist en så stor arrogance og bedrevidenhed og ikke anerkender de andre politikere for deres store arbejde, skal man være noget naiv, hvis man tror, at man vil få et af de tunge udvalg. Men lad os nu have de positive briller på og se fremad, så skal det hele nok gå. Godt nytår til dig, Keld Vidkær.

Debat: Er Keld Vidkær politisk tonedøv?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce