Af: René Jørgensen, Gl. Nyborgvej 63B, Kværndrup
kandidat til kommunalvalget for Dansk Folkeparti
Lokaldebat

Lokaldebat: I stedet for at bruge tid og penge på noget, som i bund og grund ikke er nødvendigt, her tænker jeg blandt andet på de tre millioner til sociale viceværter (rengøringshjælp til flygtningene.) Og der kunne nævnes bymæglerne til 700.000 kroner over to år. Jeg tror godt, Faaborg Midtfyn Kommune kan overleve med et par tomme butikslokaler i Ringe. Kommunen skal vel ikke betale for, at private udlejere får lejet deres lokaler ud. En kampagne for at få de unge til at stemme...

Vi har en skøn og smuk kommune, som kunne blive endnu smukkere. Der er Faaborg med en skøn havn, som står til at blive fornyet, så lad os ikke begrænse os. Hvis der nu kom en investor, som vil bygge boliger, så lad ham dog gøre dette. Vi har Egeskov Slot, og Heartland Festival. Der er Egeskov Marked, Polymeren i Årslev, som er ved at blive til noget stort. Skøn natur og meget andet. De frivillige i byerne gør alt, hvad de kan for at gøre deres by til et dejligt sted at bo. Så lad os dog bruge penge dér, hvor det virkeligt er nødvendigt.

Lad os gøre vores små lokalsamfund attraktive for dem der bor der, og for nytilflyttere. Cykelstier mellem de små byer kunne være en af tingene, sørge for at skolerne og børnehaverne er tidssvarende m.m.

Vi har mange kedelige rundkørsler, som godt kunne blive pyntet lidt op - det kunne være med kunst eller blomster eller noget helt tredje.

Kommunen kunne gøre deres byggegrunde færdige, blandt andet i Kværndrup. Hvorfor har man ikke fået lavet et støjhegn ud mod motorvejen? Når man nu bruger så mange penge på at udstykke grundene, hvorfor så ikke gøre det færdigt?

Vi har meget at være stolte af, så lad os nu bruge de penge vi har, til hvor det virkeligt batter. (forkortet af redaktionen)