Debat: Bander hærger og parallelsamfund stortrives


Debat: Bander hærger og parallelsamfund stortrives

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Gert Poul Christensen <br />Nye Borgerlige Østergade 28 A, 1 st., Faaborg
Billede
Lokaldebat. 

For Nye Borgerlige har 2017 været et godt år, også selv om vi kun blev repræsenteret i en kommune. Vi er i Nye Borgerlige fuldt bevist om at "Rom ikke blev bygget på 1 dag" og vi kæmper alle videre for vore børn, børnebørn og oldebørn.

Som borger er man efter hånden blevet helt rundtosset, særligt her i julemåneden hvor vi oplever et cirkus uden lige om finansloven, men mon ikke LA og DF kommer ned af juletræet, for ingen af de to partier er,- efter de sidste meningsmålinger, interesseret i et folketingsvalg lige nu.

Skatteaftalen, som forhandles i disse dage, har en værdi af ca. 11 mia. Og når man sætter de 11 mia. op imod de samlede offentlige udgifter på over 1100 mia. kr. må det stå klart for enhver at selvfølgelig er der råd, blot man har viljen, men, men, men, det såkaldte borgerlige DF har ikke viljen, det er absurd, al den stund at skattereformen netop også tilgodeser de lavestlønnede, som DF hævder at tale på vegne af.

Når vi så ser på de Lappeløsninger som DF har opnået de sidste 20 år på migrationsområdet, så er det faktisk gået ad Pommern til, hvis man tvivler på mine ord, så kan jeg anbefale at tage ud og tale med de ældre beboere i "Voldsmosen", Gjellerup Planen, Mjølner Parken, Motalavej i Korsør og Askerød i Hundige. Bander hærger og parallelsamfund stortrives. Fang dem, døm dem og smid dem ud til afsoning i et ungarnsk eller polsk fængsel,- det er faktisk muligt i dag og de skal aldrig ind i Danmark igen.

Tager vi de mere positive briller på, er det glædeligt at næsten alle kommunal politikere lovede bedre vilkår for vore ældre og børn og unge, det bliver spændende at følge, om de lever op til valgløfterne.

Debat: Bander hærger og parallelsamfund stortrives

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce