DF. Mursten fremfor mennesker


DF. Mursten fremfor mennesker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokaldebat. 

Lokaldebat: De senere måneder har der stort set været radiotavshed fra Dansk Folkeparti.

Det falder bemærkelsesværdigt sammen med beslutningen  22. februar på skoleområdet og den unødvendige brug af mange millioner kroner til samling af overbygningen i Tommerup St.

Dansk Folkeparti står med formandskabet for Social- og Sundhedsudvalget med en stor økonomisk udfordring og et budget, der allerede halvt inde i året ser ud til at løbe løbsk.

Dansk Folkeparti står med formandskabet for Miljø- og Teknikudvalget med et ønske om at indhente efterslæbet på vedligeholdelsen af vejene og sørge for klimasikring af Assens Havn.

Dansk Folkeparti var sammen med den usædvanlige konstellation med Enhedslisten og Socialdemokratiet med til at stemme for at bruge 15 mio. kroner ekstra på at nedlægge overbygningen på Tommerup Skole og samle overbygningerne på Tallerupskolen.Men Dansk Folkeparti mangler at give en faglig, pædagogisk og økonomisk forklaring på hvorfor. Ikke mindst set i lyset af, at den fulde løsning nu er beregnet til at koste 28 mio. kroner, plus at der mangler en redegørelse for et udestående på 10,7 mio. kr. til tagrenovering på Tallerupskolen, inden leasingperioden udløber.

Hvorfor kunne midlerne ikke bruges på mere nødvendige områder. Pleje og omsorg af ældre, syge og handicappede er på landsplan Dansk Folkepartis mærkesager, ligesom sundhedspolitikken plejer af veje tungt. Nu ser man lokalt hellere penge brugt på mursten frem for mennesker.

DF. Mursten fremfor mennesker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce