Cykelturisme: Grundlaget er ikke i orden


Cykelturisme: Grundlaget er ikke i orden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokaldebat. 

Lokaldebat: Assens Kommune er langt fra klar til at tage imod den strøm af cykelturister, som de fynske turistchefer håber at se de kommende år.

Når man prøvekører et par af de veje, som skal fyldes med turister, må man konstatere, at grundlaget for ikke er i orden. Vejene, og især den meter længst til høje, cyklisterne bruger, er i en elendig forfatning. Der er livsfarlige huller, ujævnheder, slet udførte asfalt-reparationer, manglende afstribning, sand og grus på kørebanen og ingen cykelstier.

At komme til Hagenskov Slot er et forhindringsløb. I svinget fra Prinsevej til Slots Allé er der et livsfarligt hul, der forårsager et styrt, hvis man overser det eller presses af en bil.

Slots Allé fra Hagenskov forbi det historiske voldsted til Helnæsvej trænger i uhyggelig grad til jævning. Det samme gælder Orelundvej ved herregården Orelund, som er slidt sønder og sammen af tung trafik og temmelig slem for cyklister.

Ved Strøjer Tegl er billedet det samme. En cyklist på vej mod nordvest forbi den spændende murstensfabrik må ubetinget gribe i bremserne for ikke at bide i asfalten.

I kommunens hjerte, Assens by, står det også slet til. Mariendalsvej mellem Odinsvej og Kildensmindevej er ikke repareret efter talrige opgravninger, og Søndre Ringvej lige uden for vinduerne til byrådssalen trænger også til en jævning medmindre ideen er, at cyklisterne skal køre i sneglefart for at nyde udsigten til Brugsens p-plads.

Cykelturisme: Grundlaget er ikke i orden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce