Censur i Alternativet


Censur i Alternativet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Anders Liljensøe Højrupvej 43 Glamsbjerg
Anders Liljensøe
Lokaldebat. 

Lokaldebat

De forsmåede byrådskandidater i Assens Michael Plauborg og Henrik Storm Tegtmeier har kørt en benhård topstyring. Topstyringen har medført, at kun bestyrelsen kommer til møderne.

Eksempel: Alternativet Assens bestyrelse valgte egenrådigt, hvem afdelingen skulle gå i valgforbundet med uden at rette spørge medlemmerne. Uden at indkalde til ekstraordinær generalforsamling udskiftede man Michael Plauborg med Andreas Johansen som forperson. Indkomne forslag til partiets politik blev ikke mailet ud til medlemmerne, så de kunne høres og tages på råd.

I afdelingen har vi haft en debat om forurening, da Alternativet er stærk tilhænger af rent og bæredygtigt miljø. Af samme grund har jeg givet udtryk for min forargelse over EU's udvidede tilladelsen af giftstoffet Roundup med 5 år.

Michael Plauborg, Henrik Storm Tegtmeier og Alternativet Assens' bestyrelse sætter EU's miljøsvineri højere end den giftudledning, der er kræftfremkaldende, giver fosterskader og destruerer mænds sædkvalitet. Så betyder Alternativets officielle EU-politik mere end befolkningens helbred?

Mit ønske om fravalg af dette forfærdelige giftstof gør, at jeg er for grøn til Alternativet Assens, som har indført censur af mig på deres Facebook-side.

Fyens Stiftstidende har ladet Michael Plauborg og Henrik Storm Tegtmeier svare på kritikken. Her er deres svar:

Anders Liljensøe beskylder lokalforeningen Alternativet Assens for censur og topstyring. Disse beskyldninger er ikke nye for hverken bestyrelsen eller kandidaterne. Vi har i flere måneder forsøgt at skabe en dialog med Anders Liljensøe - uden held.

Kritikken omhandler fire punkter:

  1. Lokalforeningens bestyrelse opfatter ikke EU-politik som værende et lokalpolitisk indsatsområde.
  2. Anders Liljensøe påpeger en påstået procedurefejl ved valget af kandidater til KV17. Der var en fejl i indkaldelsen til valget, men fejlen blev opdaget inden afstemning, og alle blev gjort tydeligt opmærksom herpå.
  3. Desuden anklager Anders Liljensøe bestyrelsen for censur i forbindelse med et politisk oplæg, han havde lavet. Det så han gerne sendt uredigeret ud til samtlige medlemmer. Vi har et debatforum i Alternativet, som vi bruger til at udvikle politik, som Anders Liljensøe ikke ønsker at benytte. Desuden er alle bestyrelsesmøder åbne for alle, så denne kritik kan bestyrelsen og kandidaterne ikke tage seriøst.
  4. Slutteligt anklager Anders Liljensøe også, at Andreas Johansen blev valgt ekstraordinært som forperson i foråret. Dette skete i fuld overensstemmelse med foreningens vedtægter.

Vi har været i tæt kontakt med Anders Liljensøe angående de tre første kritikpunkter i flere måneder, og det er blevet tydeligt, at han står alene med kritikken. Bestyrelsen og kandidaterne opfatter således Anders Liljensøes gentagne kritik som en insisteren på at få sin vilje mere end et forsøg på en konstruktiv debat. Det er vi kede af.

På vegne af lokalforeningen Alternativet Assens

Michael Plauborg og Henrik Tegtmeier

Censur i Alternativet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce