Byråd. Dobbelt jul


Byråd. Dobbelt jul

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokaldebat. 

Lokaldebat: Det er næsten som en ekstra juleaften med spænding og gaver og solidt måltid. Vi får et nyt byråd, nye udvalg, nye metoder og måske en ny vilje til samarbejde på tværs af partigrænser.

Og når det nu er juletid, er det også ønsketid. Vi ønsker os, at man tager det nye koncept med opgaveudvalg til sig. Desto oftere kommunen benytter sig af dem, jo tættere kommer rådhuset på borgerne, og demokratiet bliver nærværende og inddragende.

Vi ønsker også, at det nye Social- og Sundhedsudvalg (SSU) sætter sig for at udvikle hele området - ikke mindst sætter og forfølger et ambitiøst mål for velfærdsteknologi i bredden, så der ikke kun tænkes indkøb og brug, men også erhverv og uddannelse. Det skorter ikke på papirer og strategier, der fremhæver en satsning på velfærdsteknologi. Det er bare lidt svært at få øje på, hvor ordene udmønter sig i virkeligheden.

Der er flere ønsker til det nye SSU, for det er område, der skriger på udvikling på mange fronter. Særligt iøjnefaldende er den eklatante mangel på specialiseret neurorehabilitering.

Uanset hvad bliver det spændende, hvor meget nytænkning valget har ført ind på rådhuset. Vi fornemmer, at der er lagt op til et gearskifte op i tempo for kommunen.

Byråd. Dobbelt jul

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce