Butikslukning. Dagli'Brugsen i Ullerslev vil blive savnet


Butikslukning. Dagli'Brugsen i Ullerslev vil blive savnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Johannes Larsen Mellemledet 23 B 5300 Kerteminde
Billede
Lokaldebat. 

Torsdag den 17. maj 2018 blev det bekendtgjort, at COOP pr. 30. juni 2018 lukker et antal butikker - blandt disse Dagli'Brugsen i Ullerslev. Ganske bemærkelsesværdigt i min optik, omend måske ikke overraskende.

I henhold til arkiv.dk (Ullerslev Lokalhistoriske Arkiv) har der været brugs i Ullerslev siden 1886/87 med beliggenhed på tre forskellige adresser i perioden. Odensevej 36, Odensevej 7 og Lundsager 10 - på sidstnævnte adresse fra 1967 til i dag.

Da jeg boede i Flødstrup, handledes der meget i brugsen i Ullerslev - selvsagt i årene efter at Flødstrup Brugs var lukket. Megen handel er det blevet til gennem tiden. Efter flytning til Kerteminde i 2003, blev hovedparten af dagligvareindkøbene naturligvis foretaget i SuperBrugsen her.

Dog fortsatte jeg med at lægge vejen forbi Dagli'Brugsen i Ullerslev i ny og næ, hvilket var hyggeligt. Her i 2018 er det da også blevet til lidt handel i butikken - dog i mindre omfang end tidligere, da min fysiske arbejdsplads er flyttet fra Nyborg til Odense.

Det har altid været rart at komme i butikken i Ullerslev, og jeg vil da komme der endnu et par gange inden den 30. juni. Ingen tvivl om, det vil blive et savn, når butikken ikke er der længere.

En tradition blev for øvrigt indført i 2006. Sammen med en af mine brødre, handlede jeg ind i butikken i Ullerslev den 24. december 2006, da der var behov for yderligere småindkøb i forbindelse med julen. Det samme skete den 24. december 2007, og således var en tradition skabt.

Faktisk har vi handlet ind i brugsen i Ullerslev den 24. december først på dagen i alle årene fra og med 2006, til og med 2017. Altså i alt 12 år i træk, og det bliver jo så ikke til flere gange. En hyggelig tradition er således også bragt til ophør med den forestående lukning.

Tak til butikkens personale - og held og lykke fremover!

Butikslukning. Dagli'Brugsen i Ullerslev vil blive savnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce