Budget: Maskeradeballet er slut


Budget: Maskeradeballet er slut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Jens Hald, Østerøvej 19, Nyborg
Billede
Lokaldebat. 

Så kom det sparekatalog fra borgmesteren, som vi hele tiden har forudsagt ville komme. Efter et skuffende kommunevalg forudsagde vi, at Nyborg med den politiske sammensætning måtte forudset besparelser, nedskæringer og fyringer.

Fordi vælgerne havde sammensat et inkompetent byråd, der ikke magter at skabe den nødvendige fremgang og vækst og dermed skabe skatteindtægter til velfærden, forudsagde vi, at det ville gå galt. Jeg har flere gange givet opskriften på at skabe vækst, men da jeg er i "bad standing" hos borgmesteren, ignorerer han mig.

Borgmesteren forførte borgerne, manipulerede med tallene og pralede med, at Nyborg havde en sund økonomi, og der var fremgang af arbejdspladser og tilflyttere, ligesom Nyborg var gældfri. Alt sovset ind i folkeforførende hurtigsnak. Det bragesnak var usandt, den nøgne sandhed står helt afklædt.

For vore forudsigelser og advarsler høstede vi kun hån og øgenavne. Nyborgenserne magtede ikke at gennemskue borgmesterens falske hurtig tale, hvorfor de nu får mere af det samme: "En flink mand, der går i byen og hilser på alt og alle",

Men det Kan Nyborg ikke leve af. Det eneste, der interesser byrådspolitikerne og i særdeleshed borgmesteren, er genvalg, hvorfor han bruger megen krudt på at blive eksponeret i medierne. Nyborgenserne har stemt uklogt og ligger nu, som de har redt.

Budget: Maskeradeballet er slut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce